Nyhedsblog

SLUK SOLARIET SPOT 2010.Nyheder

Posted by Henrik Andersen 23 Jan, 2011 10:19

Blog image
‎2010 er tredje år i træk, at Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden i samarbejde med Lommefilm afholder filmkonkurrencen for unge ”Sluk Solariet – med mobilen”.

Bevæbnet med mobiltelefoner som optageudstyr, rekvisitter og vilde idéer har 12-16-årige over hele landet i løbet af september 2010 givet deres sjove, skræmmende og... oplysende bud på, hvorfor man ikke skal gå i solarium.

Over 155 bidrag strømmede ind til bedømmelse hos juryen (skuespillere Lotte Andersen og Nicolaj Kopernikus, instruktør Klaus Spendser og projektchef for Solkampagnen Anja Phillip), og her løb ”Udfordringen” af Rasmus Rolsted, Mikkel Pedersen, Oliver Degel og Rasmus Lassen fra 7. klasse på Brøndby Strand Skole af med førstepladsen.

Drengenes Lommefilm ide skulle nu indspilles med et professionelt cast og Crew og de 3 hovederoller blev spillet af Magnus Millang, Elias Ehlers og Martin Høgsted og spottet skulle instrueres af Klaus Spencer og Nicolaj Kopernikus og Produceres af Deluca Film.
Alle arbejdede frivilligt i den gode sags tjeneste og da AMOS-FX blev spurgt om de ville være med, sagde vi straks: Ja tak!

Billederne i dette album er alle taget af Fotograf Lars Munkholm.



NO LOVING MAN !Nyheder

Posted by Henrik Andersen 20 Jan, 2011 11:05

Blog image
Oleg er oprindelig russer, men har boet det meste af livet i Polen, og sammen med makkeren DJ Vlad laver de svedige eurodance-hits, der rocker huset for vildt.

Deres store hit "PUSSYKING SUPERSTAR" har været en landeplage, og AMOS-FX er stolt over at kende OLEG og VLAD.

Sommeren 2010 blev tiden hvor OLEG & Co's 2. musikvideo NO LOVING MAN skulle indspilles, og AMOS-FX fik lov til at lege med. En oplevelse vi sent vil glemme. Lad billederne tale for sig selv.

Al helt til OLEG & Co fremover...vi er jeres største fans !

smiley

DE GENFØDTE.Nyheder

Posted by Henrik Andersen 19 Sep, 2010 16:17

Blog image
Instruktør Henrik Bjerregaard Clausen har instrueret DE GENFØDTE efter et manuskript af Mads Zaar Riisberg. Det er historien om en ikke helt almindelig evangelisk familie og deres ellers "helt normale" hverdag i dagens Danmark.

Familiemedlemmerne spilles af Iben Hayduk, Jan Tjerrild, Lauge Wittus og Lærke Søe Christensen.

Sminke og makeup er leveret af AMOS-FX med stor hjælp fra Iben Hayduk. Filmen er endnu ikke færdig, men vi har fået lov til at ligge lidt billeder ud. Så er der lidt ekstra at glæde sig til.

AMOS-FX ønsker held og lykke med at ligge sidste hånd på værket.smiley

OLEG, VLAD & AMOS-FX.Nyheder

Posted by Henrik Andersen 04 Sep, 2010 10:45

Blog image
Oleg er oprindelig russer, men har boet det meste af livet i Polen. Sammen med makkeren DJ Vlad laver de svedige eurodance-hits.

Deres store hit "PUSSYKING SUPERSTAR" har været en landeplage, og AMOS-FX er stolt over at kende OLEG og VLAD.

Mere kan ikke afsløres her, men mon ikke de 2 herrer viser tænder nok engang. Flere nyheder følger.

Blog image

OCEANIDEN.Nyheder

Posted by Henrik Andersen 04 Sep, 2010 08:10

Blog image
Så er den kun nogle svømmetag væk, filmen verden har ventet på.

TRE SØMÆND. SYV HAVE. EN FANGST, DER STARTER MYTTERIET PÅ KUTTEREN - JARRGH. EN MARITIM FILMKLASSIKER ER FØDT !

Super8 præsenterer ‘OCEANIDEN’ med

TOMMY KENTER
MIKKEL VADSHOLT
VINCENT RYGAARD
DENISE GJERNØE

Instrueret af GORM JUST

Manuskript MARTIN MAROKKO

Producer LAURA GAZI

Fotograf BENJAMIN KIRK NIELSEN

B-foto ALLAN LEGARTH

Klip JACOB THORNDAHL

Lys ANTON IVERSEN

Stills og grafik KIM BECH

Scenografi MORTEN VIND NISSEN
Scenografi SUSSE RIBER

Runner SYLVIA LE FANU

Special FX HENRIK ANDERSEN og DORTE PEDERSEN

Lyd LARS CHRISTOPHERSEN

Musik FRANK HASSELSTRØM

RATED R
Strong Language, Drinking, Explicit nudity & Brutal violence.

Flere nyheder om OCEANIDEN følger, Ship-ohøj!

ÅRHUSHISTORIER 2010 / FERDIG MANN.Nyheder

Posted by Henrik Andersen 31 Aug, 2010 17:41

Blog image

"Hvis man aldrig prøver noget, sker der som bekendt ingenting. Kan man så omvendt slutte, at der sker meget, hvis man prøver noget? Hvis det er tilfældet, garanterer vi, at der kommer til at ske rigtig meget på denne filmfestival". Sådan er udtagelsen fra ÅRHUS FILMLAB der står bag en række spændende produktioner til ÅRHUS FESTUGE 2010.

Filmlab Aarhus prøver nemlig noget nyt og spændende. De vender siden til det vante og afprøver nye vinkler på måden at producere film på og håber, at den, der søger, skal finde. I dette tilfælde andre og vedkommende historier.

Med ÅRHUSHISTORIER har de produceret 5 kortfilm hvor manuskriptet er erstattet af en sang. Det er der kommet 5 meget forskellige, og på hver sin måde fine film ud af.

Den Danske filminstruktør Søren Krag-Jacobsen fortæller på baggrund af en sang der er skrevet af den Norske Krimi Forfatter Jo Nesbø, en historie om livet i en Århusiansk bokseklub. Kortfilmen hedder: FERDIG MANN.

Her kommer AMOS-FX's bidrag til Festugeprojektet ind i billedet, da filmen skulle indeholde et kort klip af noget blod, der bliver skyllet ud i en rist i et baderum.

Det er 2. år i træk AMOS-FX bidrager til ÅRHUSHISTORIER Projektet, og glæder sig allerede til at se, hvad næste år kan byde på.

SOMMER-TATOVERINGER i LINDEGÅRDEN.Nyheder

Posted by Henrik Andersen 28 Aug, 2010 16:41

Blog image
Til den årlige sommerfest i D.I.I. Lindegården var det endnu engang muligt at lade sige pryde med en tatovering eller to.

Festen er arrangeret af Lindegårdens støtteforening, der bakker op omkring insitutionens bus. De penge AMOS-FX samlede ind på dagen gik således til et godt formål. Det blev til en dejlig dag med masser af glade børn og forældre.

smiley

SOMMERFEST I TRIGE, NU MED TATOVERINGER !Nyheder

Posted by Henrik Andersen 22 Aug, 2010 17:57

Blog image
AMOS-FX leverede Airbrush Tatoveringer til folk og fæ i Trige til den årlige Sommerfest. Trods de voldsomme byger var humøret højt, og både unge og gamle gik derfra med nye kropsudsmykninger.